|Flyers|   

Specialist in drukwerk en reclame’s

Afbeeldingsresultaat voor specialist
Specialisten op het gebied van drukwerk

Ruim assortiment in drukwerk

Wij voorzien u in uw drukwerk behoeften

Kies uw eigen soort flyers hier beneden!

Het ontwerp wordt uniek en op maat gemaakt. De folder wordt in dezelfde stijl ontworpen als de huisstijl. Eventueel kunnen er bestanden aangeleverd worden die in het ontwerp verwerkt worden.

Zodra het concept klaar is krijg je deze om te beoordelen. Als er dan nog wensen of opmerkingen zijn kunnen deze worden doorgevoerd.

Een simpele folder met enkele vouw straalt professionaliteit uit! Gebruik ze voor een presentatie, evenement of als menukaart tijdens een evenement of trouwfeest. Op deze folder kan je veel tekst en afbeeldingen kwijt. Veel tekst? Ga dan voor een mat materiaalVeel afbeeldingen? Kies dan voor glanzend materiaal! Een enkele vouw folder heeft 2 luiken en 4 pagina’s, kijk bij de werktekeningen voor meer informatie.
Je presenteert of archiveert rapporten en dossiers nog professioneler met een van de vele soorten dossiermappen. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Zo zijn er mappen voor archivering, dossiermappen voor presentaties, mappen voor onderweg, maar je kunt dossiermappen ook gebruiken voor je studie of voor thuis. Welke map is handig voor welk doel?
Bostma Flyers.
Bostma stickers
Bostma opbergmappen
Bostma visitekaartjes

Drukwerk

Opzoek naar verschillende soorten drukwerk? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bostma biedt u verschillende soorten drukwerk! van flyers tot opbergmappen, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het!

Flyers

Opzoek naar opmaat gemaakte flyers voor verschillende soorten thema’s? Bostma garandeert u 100% slagingskans op het vinden van DE ideale flyer!

Stickers

Opzoek naar opmaat gemaakte stickers voor verschillende soorten thema’s? Bostma garandeert u 100% slagingskans op het vinden van DE ideale stickers!

visitekaartjes

Opzoek naar opmaat gemaakte visitekaartjes voor verschillende soorten thema’s? Bostma garandeert u 100% slagingskans op het vinden van DE ideale visitekaartjes!

Opbergmappen

Opzoek naar opmaat gemaakte opbermappen? Bostma garandeert u 100% slagingskans op het vinden van DE ideale opbergmap!

Reclame's

opzoek naar verschillende soorten reclame’s? Dan bent u hier aan het juiste adres. Botsma biedt u verschillende soorten reclame’s!

reclame 1

…………………..

Blogs

Wie zijn wij?

Wil je meer te weten komen over wie wij zijn? Lees dan snel ons blog!

Partners

Wil je meer te weten komen over onze partners? Klik dan snel op de link en lees je rijk!

Contact

Wil je contact opnemen met ons? Klik dan snel op de link om met ons in gesprek te komen.