|Opbergmappen|   

Specialist in drukwerk en reclame’s

Afbeeldingsresultaat voor specialist
Specialisten op het gebied van drukwerk

Ruim assortiment in drukwerk

Wij voorzien u in uw drukwerk behoeften

Kies uw eigen soort opbergmappen hier beneden!

Rood voor nieuwe klanten, blauw voor belastingzaken, geel voor personeelszaken. Werken gaat zoveel makkelijker als u op kleur ordent, en deze stevige en gebruiksvriendelijke ordners van Viking zullen u daarbij helpen.
Met kartonnen opbergmappen van Bostma heeft u altijd overzicht in uw administratie. U kunt uw papier snel en vooral veilig opbergen, maar ook categoriseren en kreukvrij in uw tas bewaren. Altijd handig, die opbergmap! Wij beschikken over een ruim assortiment kartonnen opbergmappen, zodat u bij ons altijd het juiste product kunt kopen!
Wilt u papier snel samenvoegen maar niet beschadigen? Dan heeft u een opbergmap nodig. De gemakkelijkste manier om uw documenten op te bergen is met een opbergmap met elastiek. Deze mappen worden elastomappen genoemd en zijn voorzien van een stiek. Hierdoor kunt u de map eenvoudig dichtklemmen. Het meest gebruikte formaat is de A4 opbergmap.
Bostma Flyers.
Bostma stickers
Bostma opbergmappen
Bostma visitekaartjes

Drukwerk

Opzoek naar verschillende soorten drukwerk? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bostma biedt u verschillende soorten drukwerk! van flyers tot opbergmappen, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het!

Flyers

Opzoek naar opmaat gemaakte flyers voor verschillende soorten thema’s? Bostma garandeert u 100% slagingskans op het vinden van DE ideale flyer!

Stickers

Opzoek naar opmaat gemaakte stickers voor verschillende soorten thema’s? Bostma garandeert u 100% slagingskans op het vinden van DE ideale stickers!

visitekaartjes

Opzoek naar opmaat gemaakte visitekaartjes voor verschillende soorten thema’s? Bostma garandeert u 100% slagingskans op het vinden van DE ideale visitekaartjes!

Opbergmappen

Opzoek naar opmaat gemaakte opbermappen? Bostma garandeert u 100% slagingskans op het vinden van DE ideale opbergmap!

Reclame's

opzoek naar verschillende soorten reclame’s? Dan bent u hier aan het juiste adres. Botsma biedt u verschillende soorten reclame’s!

reclame 1

…………………..

Blogs

Wie zijn wij?

Wil je meer te weten komen over wie wij zijn? Lees dan snel ons blog!

Partners

Wil je meer te weten komen over onze partners? Klik dan snel op de link en lees je rijk!

Contact

Wil je contact opnemen met ons? Klik dan snel op de link om met ons in gesprek te komen.