Bedrukt afzetlint is soms noodzakelijk of verplicht, maar er bestaan ook andere mogelijkheden. Afzetlint laten bedrukken is bijvoorbeeld zeer geschikt om een bedrijf meer uitstraling te geven. Waar voorheen afzetlint werd gebruikt voor noodsituaties zijn nu bedrukkingen voor feesten en partijen mogelijk. Veel toepassingen zijn denkbaar en het leuke is dat er veel keuzes zijn. Rollen afzetlint kunnen gekozen worden in verschillende lengtes. Ook kunnen er meer dan twee kleuren worden geprint. Logo’s, symbolen, namen van personen of bedrijven kunnen zonder probleem gedrukt worden. Bedrukt afzetlint trekt zeker de aandacht.

Persoonlijk advies

Bedrukking op afzetlint kan eenvoudig online worden besteld. Het keuzemenu is overzichtelijk ingedeeld. Of er nu bijvoorbeeld een naam of een logo moet worden geprint, kleuren zijn belangrijk. Afzetlint moet opvallen en niet wegvallen uit het zicht. Gebruik maken van goede kleuren geeft het hoogste rendement. Omdat kiezen soms lastig is kan een expert helpen bij het maken van de juiste keuzes. De expert heeft ervaring in het bedrukken van afzetlint, weet wat wel werkt en wat niet en voorziet in persoonlijk advies.

Full colour in verschillende breedtes

Bedrukt afzetlint is verkrijgbaar in verschillende diktes en breedtes. Het is maar net wat de bedoeling is en wat men wenst. De alom bekende hulpdiensten maken het meeste gebruik van het rood met witte afzetlint. Op festivals of andere feesten worden linten weer met andere kleuren bedrukt. Bedrukking op afzetlint kan ook in verschillende diktes worden geleverd. Voor inpandig gebruik kan er voor dunner lint worden gekozen. Buiten hebben we te maken met de weersomstandigheden. Het is daarom verstandig om voor buitengebruik een dikker bedrukt afzetlint te kiezen.

Bedrukt afzetlint

Mooie ontwikkelingen

Naast de mogelijkheden van het bedrukken met meerdere kleuren is er ook nog gedacht aan de natuur. Het is mogelijk om biologisch afbreekbaar afzetlint te laten bedrukken. Afzetlint wordt met grote hoeveelheden gebruikt en het is mooi dat de kwalijke materialen kunnen worden vervangen door biologisch afbreekbare. Prettig is dat er geen minimum afname is. Er kan gewoon één rol worden besteld. Ook is het mogelijk om grotere hoeveelheden te bestellen. Bulk aanbiedingen zijn er altijd te vinden. Met een offerte op maat gemaakt is het aantrekkelijk om afzetlint te laten bedrukken.